Cookies - Krak Linkguider

1. Ejeroplysninger

ENIRO DANMARK A/S
OSVALD HELMUTHS VEJ 4
2000 FREDERIKSBERG
Telefon: 88 38 38 00
Email: ni_postbox.mailbox@eniro.com

2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

På følgende link findes vejledninger til cookie håndtering i div. browsere:
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:

- At gemme dine indstillinger, så vi kan forbedre din brugeroplevelse.

- Trafikmåling og statistik.

- Målretning og frekvensstyring af annoncering.

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender bl.a. cookies fra følgende liste med hyppige tredjeparter ved digital annoncering:
http://danskemedier.dk/digital/frq3rdparties/

6. Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.


Om Krak Linkguider

Når du søger information om et givent emne, præsenterer Krak Linkguide de bedste sider på en nem og overskuelig måde.

Ni guider
Krak Linkguide består i dag af ni forskellige guider - dem får du adgang til via NI.dk: Bil-guide, Bolig-guide, Invest-guide, IT-guide, Job-guide, Nyheds-Index, Rejse-guide, Shopping-guide og Livsstilsguide.

Populære underguider
De mere populære underguider er blandt andet oversigten over danske aviser, guide til sport, elektronik og gaveidéer.

Populære links
På Krak Linkguide har vi udvalgt de bedste og mest efterspurgte links. For at sikre den højst mulige kvalitet, er alle hjemmesiderne specielt udvalgt af redaktionen på Krak Linkguide.

Det er redaktionen, der beslutter i hvilken kategori og på hvilke sider et link skal optages, samt om det skal fremhæves. Det er ikke muligt at købe sig til en anden placering eller fremhævelse af link.

Sæt dit præg på Ni.dk
Redaktionen modtager gerne forslag til nye placeringer og links. Det er gratis at få optaget et link og kan ske ved at sende en forespørgsel til ni_postbox.mailbox@eniro.com